Technische kenmerken laminaat

Dankzij de gepatenteerde TitanX™-toplaagbescherming behoudt een Pergo-laminaatvloer jarenlang zijn mooie afwerking. TitanX™ is een technologie die bestaat uit meerdere beschermlagen van aluminium oxidedeeltjes die de vloer optimaal beschermt tegen slijtage en krassen. De speciale stootvaste lagen zorgen er samen met het hoogwaardige kernmateriaal TitanX™ tevens voor dat de vloer zeer goed bestand is tegen vallende voorwerpen en hoge hakken.

  1. Krasbestendige toplaag
  2. Kristalhelder design
  3. Uitmuntende slagvastheid
  4. Waterafstotende HDF-kern
  5. Stabiliserende onderlaag

Wat maakt Pergo zo bijzonder?

 
Bescherming tegen slijtage

Bescherming tegen slijtage
Het gepatenteerde TitanX™ oppervlak van Pergo biedt de beste meerlaagse beschermende vloerafwerking die er bestaat. Je bent verzekerd van een slijtvastheid die veel verder gaat dan de gangbare normen voor openbare ruimtes.

 
Antistatisch

Antistatisch
Pergo-laminaatvloeren maken een einde aan statische elektriciteit. Elektrostatische ladingen die door Pergo-laminaatvloeren worden gegenereerd zijn doorgaans erg laag, maar om deze nog verder terug te dringen hebben we een technologie ontwikkeld om geselecteerde vloeren blijvend antistatische eigenschappen te geven voor de totale levensduur van de vloer.

 
Brandwerendheid

Hoge brandwerendheid
Een Pergo-vloer met TitanX™ oppervlak heeft een natuurlijke hoge brandwerendheid omdat de vloer uit meerdere lagen bestaat. In combinatie met de dichtheid van de kern zorgt dit ervoor dat warmte sneller wordt afgevoerd.

 

Krasbestendigheid

Krasbestendigheid
Het TitanX™-oppervlak heeft een extra beschermende laag die zorgt voor een ongeëvenaarde kras- en schuurbestendigheid, waardoor uw Pergo-vloer zijn rijke uitstraling veel langer en beter behoudt dan andere laminaatvloeren.

 

Eenvoudiger reinigen

Eenvoudiger reinigen
Een Pergo-vloer met TitanX™ oppervlak is makkelijker schoon te houden dan een normale vloer. De reden hiervoor is dat het TitanX™-oppervlak zo strak is afgedicht dat vuil simpelweg geen grip krijgt.

 

Hygiënisch

Hygiënisch
Een Pergo-laminaatvloer maakt het eenvoudiger om een goede hygiëne te behouden. Bacteriën hebben voeding en vocht nodig om zich te kunnen vermenigvuldigen, maar het strak afgedichte, eenvoudig te reinigen TitanX™-oppervlak maakt dit onmogelijk. Dit garandeert op een natuurlijke manier, zonder chemische ontsmettingsmiddelen, een zeer goede hygiëne.

 

Slagvastheid

Slagvastheid
De unieke meerlaagse opbouw van het TitanX™ oppervlak, in combinatie met het dikke kernmateriaal van onze vloeren, waarborgt een ultieme slagvastheid tegen alles wat valt en tegen hoge hakken.

Waterafstotend

Waterafstotend
Het waterafstotende systeem van Pergo combineert vochtwerende kernmaterialen met een sterk en nauwsluitend kliksysteem. De toplaagbescherming van onze nieuwe Sensation-vloeren loopt helemaal door tot in de v-groeven, zodat het oppervlak geheel afgesloten is.

 

Probleemloze installatie

Probleemloze installatie
Met het gepatenteerde PerfectFold™3.0-legsysteem van Pergo kun je een vloer sneller en eenvoudiger leggen dan ooit omdat je de vloer gewoon op zijn plaats vouwt.